Archive for de desembre 2011

Gran concert!

Concert Benèfic del Sida, Staklar. 2011
El passat divendres 16 de Desembre a la Sala City vam celebrar, per tercer any consecutiu, el Concert Solidari Anti-sida. El president d'aquesta associació va donar peu de sortida a les actuacions que hi havia programades. En els parlaments vam voler agrair l'actuació dels antics companys d'aquesta associació que van ser els primers en tirar-ho endavant. 
Des de l'associació d'estudiants del Institut Gili Gaya volem agraïr a tots els grups musicals: DANCESCAPE, ERROR 404, P-CAT i STAKLAR per haver fet possible l'esdeveniment. També volem donar les gracies a tota la gent que vau compartir aquella gran festa solidària amb nosaltres.
Ha estat molt agrable poder col·laborar amb l'associació Anti-sida Lleida, i amb la Sala City que ens va proporcionar el local.

Cal remarcar que tots els diners que vam aconseguir amb l'entrada van ser destinats a la lluita contra el Sida. En total van ser uns 441 euros!! Tot un èxit! Moltes gràcies a tots! 
Els pròxims dies anirem penjant fotos del concert!


Col·laboradors



Creps solidàries

Èxit aclaparador en la recaptació de diners amb les creps solidàries. Aquest any l'Institut va tornar a col·laborar amb la Marató de TV3. Es va fer un esmorzar solidari al bar del Gili, creps de xocolata per 1 €. 
Tots els diners que s'han recaptat aniran per la Fundació de La Marató, que aquest any es destinen per la regeneració i transplantament d'organs i teixits, coincidint amb el seu 20é aniversari. 


Es van conseguir 628 euros!  Em de tenir en compte que tot es va poder realitzar gràcies al Paco i la Montse, i el seu equip de cuina, que van estar treballant de forma desinteressada moltes hores durant 2 dies! 



18 de des. 2011
Publicat per Associació d'Estudians (AEGG)
Tag :

Concert benèfic pel SIDA

El pròxim divendres 16 tots de cap a Sala City Arms! Tots els diners que es recaudin amb la venta d’entrades aniran cap a l’Associació Antisida, a més, amb totes les actuacions preparades segur que passaras una bona estona.  Les noies del Dancescape obriran pas al ritme de Move Like Jagger o I’m sexy and I know it. I la festa continuarà amb ERROR 404, P-CAT, i per acabar STAKLAR! Tot això fins les 10 de la nit. Us esperem tots allì, ja podeu començar a comprar la vostra entrada solidaria. I si no, al mateix bar, les podreu comprar!

Demà, tots cap al Concert Benèfic del Sida! Feu "clic" en aquest enllaç i anireu al esdeveniment que em creat al nostre Facebook, on podreu veure les novetats.


6 de des. 2011
Publicat per Associació d'Estudians (AEGG)
Tag :
L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya (AEGG) és el punt de trobada de tots i totes. Vine i participa!

Fes-te fan!

Twitter

El + vist

AEGG (Associació Estudiants Gili Gaya). Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © Estudiants del Gili Gaya -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -