Posted by : Associació d'Estudians (AEGG) 25 de febr. 2012

Fes click per ampliar la imatge
El SEPC, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ha convocat una Vaga d'estudiants, per aquest dimecres 29 de Febrer, es per això, que ens agradaria informar-vos una mica millor, ja que abans de fer Vaga, hauries de saber que cal fer. És aquí doncs, on respondrem tots els vostres dubtes!

Què cal saber? 
Cal saber: que els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen dret a fer vaga, que els alumnes a partir de 3r ESO en poden fer amb un permís patern, que es repartirà aquesta setmana o bé et pots descarregar en aquest enllaç, i omplir-lo. Permís patern
Per constar, que participeu a la vaga, em repartit uns papers als delegats, on tal sols heu de demanar-los i posar els noms, cognoms i firma. Fàcil, oi? 
Hi ha alguna mobilització? 
Sí, dimecres al matí, hi ha convocada a Lleida una manifestació a les 12h a la Plaça Victor Siurana (Rectorat).
Veure mapa
El "perquè" de la vaga. 
Com pots veure a la fotografia, hi ha els 10 motius que exposa el sindicat, per fer vaga. Si encara no estàs convençut, o vols més informació no dubtis en consultar el manifest del SEPC. Manifest SEPC vaga 29F.
Per si no en teniu prou, també podreu llegir més informació a la web del sindicat d'estudiants en un comunicat que van publicar. 29 de febrer, jornada per l'ensenyament públic. 


Quines conseqúències hi ha si faig vaga? 
La LODE (Ley Orgánica 8/1985, de 3 de Julio, reguladora del derecho a la educación) dice en su artículo 8, segunda parte del segundo parrafo, lo siguiente:"Las decisiones colectivas que adopten los alumnos, a partir de tercer curso de la educación secundaria obigatoria, con respecto a la asistencia a clase no tendrán la consideración de faltas de conducta ni serán objeto de sanción, cuando éstas hayan sido resultado del ejercicio del derecho de reunión y sean comunicadas previamente a la dirección del centro"

Com a estudiants, també tenim dret a manifestar-nos i fer vaga, així que no et preocupis LA TEVA NO ASSISTENCIA A CLASSE NO TINDRÁ CAP TIPUS DE CONSEQUENCIES NEGATIVES, de cara al institut. Si tens més dubtes, ja saps que pots contactar amb nosaltres a través de Facebook. 

L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya, em volgut posar a la disposició dels alumnes tota la informació que creiem que és nescesaria abans de fer vaga. Esperem que ara tothom estigui informat, i que no hi hagi cap dubte per resoldre. Ara heu de decidir vosaltres! 


L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya (AEGG) és el punt de trobada de tots i totes. Vine i participa!

Fes-te fan!

Twitter

El + vist

AEGG (Associació Estudiants Gili Gaya). Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © Estudiants del Gili Gaya -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -