Posted by : Associació d'Estudians (AEGG) 21 d’oct. 2013

Tota la comunitat educativa junts, units el proper dijous 24 d’octubre per manifestar el nostre rebuig a la LOMCE, la LEC, i les retallades.

Des de l’AEGG volem deixar constància del nostre total suport a la convocatòria de vaga feta pels sindicats d’estudiants i de mestres prevista per al dijous 24 d’octubre. El motiu principal de la vaga és el rebuig frontal al projecte i l’enèsima llei educativa espanyola coneguda com a LOMCE. Una llei aprovada amb la majoria absoluta del Partit Popular ignorant les protestes de gairebé tota la comunitat educativa.

L’actitud del ministre Wert ens recorda que la democràcia avui és menys democràtica amb la majoria absoluta del PP, i l’única via que ens deixa és la mobilització social per poder combatre de tu a tu aquesta majoria parlamentària. Tot i tenir una majoria absoluta legítima, intentar implementar una llei en contra de tota la comunitat educativa demostra el tarannà poc democràtic del govern estatal.

Per aquest motiu, com a resposta directa als atacs que està patint el nostre ensenyament, els estudiants de l’ Institut Samuel Gili i Gaya hem decidit secundar la vaga General d’Educació. Creiem que es necessari respondre de manera clara i contundent davant la constant onada d’atacs al nostre futur.
Atès que la primera proposta de fer una tancada al centre, a més de múltiples activitats organitzades per l’alumnat, va ser desestimada, vam decidir mantenir les activitats que hi havia programades per la tarda-vespre, renunciant a la tancada. Tot i això, en una reunió per buscar un punt d’acord tampoc vam rebre el suport necessari per poder realitzar una concentració de tota la comunitat educativa a les instal·lacions del centre solament al vespre.

L’única alternativa que ens oferien va ser la de realitzar els actes previstos per la tarda nit del 23, el matí del dia 24 al centre, impedint d’aquesta manera el nostre dret de vaga, i dificultant la nostra assistència a la manifestació, disfressant el dia de vaga. Nosaltres entenem que malgrat totes les dificultats i els entrebancs, la nostra mobilització ha de seguir endavant. Per aquest motiu, us volem convidar a TOTS: PARES, MARES, PROFESSORS I PROFESSORES I ALUMNES A assistir a les 19:00h davant de l’Institut Samuel Gili i Gaya per donar resposta a la discriminació dels nostres drets com a alumnes o professors. Tots hem d’estar units per dir prou! També dir que el dia següent, participarem en la Jornada de Vaga donant suport a la Manifestació convocada per l’Assemblea d’Estudiants de Secundària de Lleida a les 12h del dia 24 Octubre al Rectorat.

És el moment de dir prou, de mobilitzar-nos com a resposta a l’atac que ja fa anys que rebem. El context que se’ns presenta, doncs, és dramàtic. La LOMCE suposaria la confirmació de la desaparició progressiva d’una escola pública i catalana al nostre país. Seguirem responent activament contra tot allò que ens afecti, i seguirem exercint la desobediència sobre tot allò que se’ns imposi!
Seguirem als carrers, a les aules i on faci falta, nosaltres diem PROU!

NI LOMCE, NI LEC, NI RETALLADES, NI PRIVATITZACIÓ DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA.
Esperem rebre el vostre màxim suport per aquesta causa que ens afecta,Fins aviat companys i companyes!

L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya (AEGG) és el punt de trobada de tots i totes. Vine i participa!

Fes-te fan!

Twitter

El + vist

AEGG (Associació Estudiants Gili Gaya). Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © Estudiants del Gili Gaya -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -