Posted by : Associació d'Estudians (AEGG) 3 de febr. 2014


El proper 28 de febrer, coincidint amb la celebració del carnestoltes, els estudiants ens organitzem per fer un referèndum a l’institut. L’objectiu és consultar democràticament a tota la comunitat educativa, és a dir, als i les alumnes, professors i professores i al personal d’administració i serveis (PAS) de l’institut la seva opinió sobre la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), també coneguda com a Llei Wert, aprovada al Congrés espanyol amb els únics vots de la majoria absoluta del PP i amb l’oposició general de tota la comunitat educativa.
Entenem que davant els constants atacs a l’educació publica i la llengua catalana no podem quedar-nos ni passives ni callades. Així doncs es vol demostrar a través d'aquesta iniciativa l'ampli rebuig de l’institut a una llei que no només afecta de forma directa a la llengua catalana, la qual relega a quarta llengua patint així l'atac més important des de la dictadura franquista sinó també a un brutal atac a l'escola pública (i a la continua privatització de tota l'educació) per part del Govern del PP.
Així doncs us convidem no només a fer-vos partícips d'aquesta mostra de democràcia directa, inclusiva i participativa sinó també a demostrar al govern espanyol i català que la nostra educació no es toca. 
Les votacions es duran a terme durant tot el matí i es podrà respondre a les següents preguntes que repassen els punts més importants i polèmics en que es troba la nostra educació en l’actualitat.

  1.   Estàs a favor de la reforma educativa que vol dur a terme el ministre Wert?
  2. Estàs a favor que el català continuïi sent la llengua vehicular preferent de l’educació a Catalunya?
  3. Rebutges les retallades que està patint l’educació pública?
  4.  Estàs d'acord en declarar persona non grata el ministre espanyol José Ignacio Wert?
  5. Demanes que l’INS Gili Gaya no acati la llei Wert si modifica l’actual sistema d’immersió lingüística en català i es declari insubmís a la nova llei?

L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya (AEGG) és el punt de trobada de tots i totes. Vine i participa!

Fes-te fan!

Twitter

El + vist

AEGG (Associació Estudiants Gili Gaya). Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © Estudiants del Gili Gaya -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -