Posted by : Associació d'Estudians (AEGG) 21 d’abr. 2012





Com ja sabeu avui teniu una cita indispensable a la discoteca Wonder on els de 1rt de Batxillerat desfilaran, si voleu més informació: Desfile Ins Gili Gaya generació 95.

A part, durant el dilluns 23, la Diada de Sant Jordi, al institut es farà el lliurament de premis del concurs literari i artístic, exhibició de sardanes a càrrec dels alumnes de 2n ESO. I a la tarda teatre, per part de LA COMUNICATIVA CTO, i la companyia FESTUC.
Però no ens oblidem de la llibre i la rosa! D'això s'encarregaran els alumnes de 4rt ESO, que han tingut la iniciativa de vendre roses, i fer una paradeta de llibres. 

A l'institut vendran roses i llibres de lectura del institut de segona mà molt barats, per tan sols 3€ euros! A part, de la coca amb xocolata que es podrà comprar durant el matí.

A més a més, aquest any, disposaran d'una parada al carrer. Estaran situats a la Plaça Victor Siurana (Rectorat de la UdL). Tindrem llibres de segona mà i roses a molt bon preu! El punt de venda restarà obert de 8:00 a 20:00. Us animem a tots a col·laborar i fer-los una visita, que hi han dedicat molts esforços! Entre tot els llibres tenen títols tan importants com: “Perdona si te llamo amor”, “Los hombres que no amaban a las mujeres”, entre d'altres!
En aquest blog i al nostre Facebook podreu anar seguint el Sant Jordi dels alumnes del institut, amb fotos de la parada situada al Rectorat, anècdotes del dia, novetats, etc.

Des de l'associació desitjar-vos que passeu un molt bon dia de Sant Jordi, i que gaudiu d'aquesta festa catalana. 






L'Associació d'Estudiants del Gili Gaya (AEGG) és el punt de trobada de tots i totes. Vine i participa!

Fes-te fan!

Twitter

El + vist

AEGG (Associació Estudiants Gili Gaya). Amb la tecnologia de Blogger.

- Copyright © Estudiants del Gili Gaya -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -